MAGUNKRÓL

„A Club Checkpoint a budaörsi repülőtéren található klub, bár, kávézó.”

Az ötlet 2010-ben látott napvilágot, a megvalósítására alkalmas helyszínt a 2016-os év második felében találtuk meg a budaörsi repülőtér épületének egyik földszinti helyiségében. A budaörsi repülőtér az ország legrégebbi kisgépes nemzetközi repülőtere. Központi épülete 1937-ben épült, ipari műemlék.

Klubunk fő tevékenységi köre a magyar érdekeltséggel is rendelkező nemzetközi autó- és motorversenyek közvetítése. Nálunk megtalálod a mozi élményhez hasonló képet és hangzást, a lelátók hangulatát és a csapatok képviseletét.

Lehetőséget biztosítunk bármilyen szabad ég alatt megtartható akadály- és sportversenyek, bemutatók, előadások, sajtótájékoztatók és céges rendezvények esetén. Páratlan helyszín autós, motoros, drónos, repülős és old timer találkozóknak.

A hétköznapokban háztáji alapanyagokból készülő hideg-meleg szendvicsekkel és desszertekkel várjuk vendégeinket, a hétvégéken, koncerteken, egyéb rendezvényeken a ResTech Csoport gondoskodik a változatos ételkínálatról.

Hisszük, hogy csak szaktudással és kitartó munkával lehet sikeres egy cég – biztosítékunk a cégvezetők több éves tapasztalata. Hisszük, hogy a jó eredményeket hosszú távú együttműködéssel, a partnereink valamint a vendégeink érdekeinek szem előtt tartásával lehet elérni.

Célunk olyan közösségi tér kialakítása, ahol több generáció is megtalálja számítását. Célunk megteremteni a lehetőséget, hogy a budaörsi reptér újra vonzó családi program legyen azoknak is, akik nem ebben a régióban laknak.